Ливърпул може да опита да привлече крилото на Борусия Дортмунд

...
Ливърпул може да опита да привлече крилото на Борусия Дортмунд
Коментари Харесай

Санчо идва на Анфийлд, ако Салах напусне Ливърпул

Ливърпул може да опита да притегли крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, в случай че Мохамед Салах реши да си тръгне от „ Анфийлд” през идното лято. Египетският национал е спряган за трансфер, откакто не отхвърли опцията да играе в Ла Лига, а интерес към него има от Барселона и Реал Мадрид.

Според немския Bild Юрген Клоп ще опита да вземе Санчо от някогашния си клуб, в случай че Салах реши да напусне Мърсисайд.

Английският флангови футболист е цел №1 пред Манчестър Юнайтед, само че през летния трансферен пазар „ алените дяволи” не съумяха да смъкнат от желаните 120 милиона паунда за крилото от вестфалци.

Във вторник пък настоящият британски първенец Ливърпул анонсира, че има загуби от 46 милиона през последните 12 месеца заради коронавирусната пандемия.

В Ливърпул не се чака да се вършат гръмки прехвърляния през лятото, в случай че клубът не се раздели за доста пари с някоя от своите звезди и точно Салах наподобява като такава алтернатива. Санчо, който се възвърне от контузия, има 33 мача за Борусия през сезона, в които е вкарал 12 гола и е подал за други 16.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР