Ливърпул може да бе без двама от ключовите играчи на

...
Ливърпул може да бе без двама от ключовите играчи на
Коментари Харесай

Ливърпул без Алисон и Тиаго срещу Арсенал?

Ливърпул може да бе без двама от основните играчи на в днешното дерби с. Алисон и са пропуснали последните тренировки на тима и на процедура не са се готвили за този дуели. Според медиите на Острова повода за това са травми, въпреки че към момента не е ясно от какво естество са те и какъв брой са съществени.

Днес двамата ще преминат късни фитнес проби, само че е по-вероятно да не могат да вземат присъединяване в дуела. Това би било сериозен удар за Юрген Клоп, който също така не може да разчита и на капитана и на, които също са контузени.

Арсенал завоюва последните две дербита с Ливърпул, като първо победи мърсисайдци на " " в края на предишния сезон, а преди началото на сегашния завоюва след осъществяване на дузпи мача за Къмюнити Шийлд. " Червените " обаче нямат загуба на " " в 60 следващи мача за състезание. Ако Алисон не бъде разполагаем, то на вратата на първенците ще застане, който направи някои положителни мачове през предишния сезона. пък ще се завърне в халфовата линия дружно с Вайналдум и Кейта. В последните два мача бразилецът игра като централен бранител, само че в този момент в състава се завръща, който ще партнира на в центъра на защитата.
Премиър лийг 3 кръг, понеделник 28 септември  Ливърпул 22:00предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР