Ливърпул желае да обнови своята халфова линия, като е набелязал

...
Ливърпул желае да обнови своята халфова линия, като е набелязал
Коментари Харесай

Приоритетите на Ливърпул в халфовата линия

Ливърпул желае да обнови своята халфова линия, като е набелязал няколко цели, а към този момент даже притегли Алексис Мак Алистър за сумата от 35 милиона евро. Юрген Клоп желае най-малко още един нов полузащитник, като даже се чака да бъдат общо три новите попълнения в средата на терена.

Ману Коне и Кефрен Тюрам са главните имена в листата на мърсисайдци за нов полузащитник. Там още попадат Раян Гравенберх от Байерн Мюнхен и Габри Вейга от Селта Виго. Последният няма да е първи избор на Клоп, защото се твърди, че няма задоволителна физика, а Ливърпул желае физически мощен полузащитник в средата на терена. Такива несъмнено са Коне и Тюрам.

" Червените " ще изчакат да свърши Европейското състезание за юноши, където играят огромна част от техните цели, с цел да преценяват към кой състезател да насочат оферта. Смята се, че Коне е първи избор за Клоп, а в случай че има задоволително средства, ще се опита привличането на Гравенберх или Вейга. Очаква се при започване на другия месец Ливърпул да изпрати оферта за полузащитника, който е решил да притегли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР