Ливърпул изигра нов силен двубой като гост в Шампионската лига,

...
Ливърпул изигра нов силен двубой като гост в Шампионската лига,
Коментари Харесай

Класика за Ливърпул на Йохан Кройф Арена

Ливърпул изигра нов мощен дуел като посетител в Шампионската лига, справяйки се по типичен метод против Аякс 3:0. Тази вечер селекцията на Юрген Клоп изненада прелестно с изявите си на терена, а Салах, Нунес и Елиът демонстрираха надмощието, което " алените " имаха на " Йохан Кройф Арена ".

Всичко можеше да тръгне и по-различен метод в нидерландската столица, в случай че в самото начало домакините не бяха блъснали страничната греда.
 Тотнъм - Спортинг (Лисабон) 1:1 в мач от Шампионската лига
ВАР скапе кефа на Тотнъм в 96-ата минута

" Шпорите " стигнаха единствено до 1:1 вкъщи със Спортинг (Лисабон)

Наполи остава водач в групата с цялостен точков актив, до момента в който Ливърпул май ще се задоволи с позицията на №2.
 Снимка 592554
Източник:

Аякс показва, че ще търси влиятелния триумф на " Йохан Кройф Арена ", създавайки голова обстановка още във втората минута. Броби направи всичко по силите си, с цел да стигне кълбото на Бергхюз, но ударът на нидерландския национал срещна гредата.

Домакините продължиха да пропущат положения с лека ръка, поради което бяха осъдени с гол в 42-ата минута, дело на Мохамед Салах. Малко по-късно на празна врата гредата неизвестно по какъв начин удари Дарвин Нунес.

Уругваецът въпреки всичко се реваншира с попадение за 0:2 в 49-ата. Тогава латиноамериканецът си завоюва най-хубавата позиция при корнер и с глава преодоля Пасвер. 180 секунди по-късно Мо Салах стана създател на доста красива асистенция, откакто видя включването на младия Хари Елиът, стрелял мощно в близкия ъгъл за класиката 0:3.
 Снимка 592553
Източник:

До края срещата просто се доиграваше, а Юрген Клоп размени част от водещите си футболисти, с цел да ги запази за идващите значими мачове на " алените ".
 Барселона - Байерн (Мюнхен) 0:3 в мач от Шампионската лига
Байерн не елементарни на Барселона в нощта на каталунското отпадане от Шампионската лига

Баварците надделяха единствено с 3:0 " блаугранас " посред неговия " Камп Ноу "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР