Ливърпул и Дарби Каунти завършиха 0:0 в редовното време на

...
Ливърпул и Дарби Каунти завършиха 0:0 в редовното време на
Коментари Харесай

Смелите овни се държаха геройски срещу Ливърпул, Блекбърн шамароса Уест Хем

Ливърпул и Дарби Каунти приключиха 0:0 в постоянното време на среща от 1/16-финалите в шампионата Карабао Къп на „ Анфийлд “. При осъществяването на дузпите Каомин Келъхър се отличи с три спасявания и по този начин мърсисайдци победиха Дарби с 3:2 и продължава към етапа на осминафиналите.

Двубоят стартира с напън на мърсисайдци. Още в 15-ата минута Алекс Окслейд-Чембълрейн имаше опция да открие резултата, откакто стреля в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Джо Уайлдсмит.

До края на първото полувреме чистете положения липсваха, а играта се развиваше в средата на терена.

Макс Бърд си освободи пространство в наказателното поле на Ливърпул и шутира в 51-ата минута. Топката обаче мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата, защитавана от Каомин Келъхър.

Харви Елиът бе получателят на центриране в наказателното поле на Дарби Каунти в 82-ата минута и стреля с едно допиране. Стражът на „ овните “ обаче се намеси по впечатляващ метод.

Роберто Фирмино имаше опция да се трансформира в огромния воин за Ливърпел в 86-ата минута, само че неговият удар с глава бе отразен от Джо Уайлдсмит.

Уест Хем и Блекбърн Роувърс приключиха 2:2 в постоянното време. След осъществяване на 20 дузпи, тимът от Чемпиъншип победи елитния си противник с 10:9. Анджело Огбона се оказа в ролята на виновник за „ чуковете “, откакто пропусна от бялата точка.

Джак Вейл даде ранен задатък на Блекбърн още в 6-ата минута след асистенция на Тайо Едун. Пабло Форналс съумя да изравни в края на първото полувреме и по този начин двата тима се отдръпнаха на почивката при резултат 1:1.

Михел Антонио реализира цялостния поврат, откакто вкара в 78-ата минута, само че Бен Бреретон Диас възвърне равенството две минути преди края на постоянното време и по този начин двата тима приключи наедно. Според регламента стартира непосредствено осъществяване на 11-метрови наказателни удари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР