Ливърпул грабна титлата в Англия доста преди завършването на първенството,

...
Ливърпул грабна титлата в Англия доста преди завършването на първенството,
Коментари Харесай

Българин покори целия свят на виртуалната Премиър лийг

Ливърпул сграбчи купата в Англия много преди завършването на шампионата, само че след вчерашния завършек на сезона във Висшата лига България също има собствен първенец. Александър Антонов е най-хубавият управител във Fantasy Premier League - виртуалната конкуренция сред милиони почитатели на британския футбол по света. И по-точно - повече от 7.5 милиона души!, написа Corner.dir.bg.
Антонов окупира върха в крайното нареждане, откакто бе трети преди последния кръг и имаше 2482 точки. Направи го с 93 точки, освен това без да употребява нито един от така наречен " чипове ", които дават предимство - тройни точки на капитана, безграничен брой прехвърляния или пък укрепване на скамейката. За разлика от него, подгласниците му - Джошуа Бул от Англия и Крис МакГоуан от Шотландия се възползваха от бонусите, само че не съумяха да съберат повече точки от нашето момче.  Отборът на Антонов - @TooGoodFPL (ABVD), изоставаше на девет точки от водача МакГоуън (AupaAtleti) преди вчерашните мачове, само че събра впечатляващите 93 точки, най-много с помощта на Кевин де Бройне, Пиер-Емерик Обамеянг и Бруно Фернандеш. Белгиецът, който Александър бе избрал за капитан, събра 38 точки, а другите двама му дадоха 16 и 11 точки, като по този начин Антонов сграбчи 93 точки във финалния кръг от сезона, които усилиха актива му на 2575 и му отредиха мястото на върха. Преследвачите на най-хубавия виртуален управител в България, а и в света, събраха надлежно 58 точки (МакГоуан) и 68 (Бул), които им бяха задоволителни надлежно за третата и втора позиция. Точно отвън десетката пък приключи международният първенец по шахмат Магнус Карлсен. Норвежецът бе четвърти преди последния кръг с 2479 точки, само че едва показване и 40 точки го оставиха на единадесета позиция. Наградите, които Антонов печели от Fantasy Premier League, несъмнено са впечатляващи. Той ще прекара 7 нощувки в Англия и ще изгледа два мача от сезон 2020/2021, като в същата седмица ще бъде разведен из известни туристически атракции в страната. Освен това в шампионския пакет има марков часовник, особено мениджърско яке, копие на играта FIFA 20, както и още голям брой сувенири.
Самият той се похвали в Twitter, че е спечелил и 50 000 евро от друга лига, в която е взел присъединяване този сезон и разумно е над всички, откакто приключва като №1 в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР