Ливърпул гостува на Аталанта в мач реванш от четвъртфиналната фаза

...
Ливърпул гостува на Аталанта в мач реванш от четвъртфиналната фаза
Коментари Харесай

Ливърпул се нуждае от фамозен обрат, за да елиминира Аталанта

Ливърпул гостува на Аталанта в мач реванш от четвъртфиналната фаза на Лига Европа. Двубоят е с начален час 22:00 и може да го наблюдавате НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към конфликта с всичко най-интересно минута по минута.

Ливърпул загуби първата среща с 0:3 на " Анфийлд " и се нуждае от нещо в действителност особено, с цел да продължи в идната фаза на шампионата. Тимът на Юрген Клоп се намира в слаба форма, като след тази тежка загуба позволи и проваляне във Висшата лига още веднъж вкъщи против Кристъл Палас. Ливърпул ще желае да сътвори поврат, с който да възобнови очакванията си за мощен завършек на сезона, който ще е финален за мърсисайдци с Юрген Клоп отпред.

Аталанта е в страхотна домакинска форма, като има единствено едно проваляне пред лична аудитория във всички шампионати от месец ноември насам. Целта пред италианския отбор е да играе в Шампионска лига следващата година, като има сериозен късмет да го реализира това посредством спечелването на Лига Европа, а и е на осем точки от топ 4 в Серия А, като тимът на Гасперини е и с мач по-малко. Нападението на Аталанта е резултатно и се чака италианският отбор още веднъж да се разпише във вратата на Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР