Ливърпул е все по-близо до това да финализира трансфера на

...
Ливърпул е все по-близо до това да финализира трансфера на
Коментари Харесай

Ливърпул плаща £70 млн. за Мак Алистър

Ливърпул е все по-близо до това да завърши прехвърлянето на Алексис Мак Алистър от Брайтън. Според „ Мирър “ мърсисайди ще платят 70 милиона паунда за международния първенец, който струваше на „ чайките “ едвам четири милиона през януари 2019-а.

Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал също се интересуват от Мак Алистър, само че той самият е изразил подготвеност да премине на „ Анфийлд “. Ливърпул пък има планове да „ затвори “ прехвърлянето на халфа допустимо най-скоро, а не да чака вероятно наддаване през лятото.

Същият източник твърди, че също така мърсисайдци са любимец и за привличането на Мейсън Маунт, който по всяка възможност ще напусне Челси през лятото. Твърди се, че за него ще са нужни още към 50 милиона паунда. Така Юрген Клоп ще обнови халфовата си линия с двама нови играчи. Именно поради това " алените " се отхвърлиха от Джуд Белингам, който в един миг бе трансферна цел №1 на клуба. Само са британския национал обаче ще е нужна съвсем същата сума, що се касае за Мак Алистър и Маунт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР