Ливърпул е в напреднали преговори с Борнемут в пробите си

...
Ливърпул е в напреднали преговори с Борнемут в пробите си
Коментари Харесай

Ливърпул се подсилва с бързоного крило през зимата

Ливърпул е в напреднали договаряния с Борнемут в пробите си да закупи Райън Фрейзър през зимния трансфер прозорец, написа talkSPORT. Крилото на „ черешките” не се показва както се чака до момента и има единствено един гол и 2 асистенции в 11-те си мача за южняците.

В предишните акции той бе свързван с прекосяване в огромните клубове на Острова, само че това ще стане факт, откакто договорът му с отбора от „ Виталити Стейдиъм” изтича. Английската медия удостоверява, че водачът в Англия е в напреднали договаряния с шотландския национал, а Борнемут желае да вземе пари за играча си, откакто може да го загуби в края на сезона без да получи и пени.

„ Имам информации, че Юрген Клоп желае да вземе Фрейзър през зимата. Неговият контракт изтича, а Борнемут ще го продаде през зимата. От старта на предния сезон той има повече асистенции от всеки различен във Висшата лига, въпреки че през този сезон не му върви доста. Той ще е превъзходен състезател за Ливърпул и сигурно няма да е титуляр, само че е съвършена алтернатива от аварийна скамейка”, съобщи анализаторът за talkSPORT Алек Круук.

Според Круук, Борнемут има шанса да остави с непрекъснат трансфер Хари Уилсън, в случай че се случи договорката с Райън Фрейзър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР