Ливърпул е отправил оферта за звездата на Милан - Исмаел

...
Ливърпул е отправил оферта за звездата на Милан - Исмаел
Коментари Харесай

Ливърпул пратил оферта за халф на Милан като алтернатива на Белингам

Ливърпул е отправил оферта за звездата на Милан - Исмаел Бенасер, чийто контракт с италианския гранд изтича в края на идващия сезон. Смята се, че на „ Анфийлд “ виждат в лицето на алжиреца добра опция при крах с привличането на Джуд Белингам от Борусия Дортмунд.

Очаква се мърсисайдци да подмладят халфовата си линия в идващите два трансферни прозореца, откакто Джеймс Милнър е покрай отричане, а договорите на Алекс Окслейд-Чембърлейн и Наби Кейта изтичат през лятото. Артур Мело пък надали ще получи предложение наемът му да се трансформира в непрекъснат трансфер.

Това би трябвало да отвори място в редиците на мениджъра Юрген Клоп и, макар че доста от почитатели на Ливърпул ще се надяват, че клубът ще направи всичко допустимо да вземе Белингам, съставянето на проект „ Б “ също не е неприятна концепция, изключително, откакто от Борусия се чака да изискат над 100 милиона паунда за своята звезда.

Liverpool 'submit offer' for cut-price Jude Bellingham alternative ahead of January window |
— Express Sport (@DExpress_Sport)
„ Corriere dello Sport “ твърди, че Бенасер към този момент има предложение от „ алените “, откакто той не е дал финален отговор дали ще подпише нов договор с „ росонерите “. Смята се, че Клоп харесва качествата на 25-годишния полузащитник, който би трябвало да бъде разполагаем против допустима сума, в случай че италианският първенец реши да го продаде идното лято, с цел да не го изгуби без пари през 2024-а година.

25-годишният Бенасер има 44 мача за Алжир и е главен дирек в халфовата линия на Милан, откогато подписа с Емполи през 2019-а година. Головете и асистенциите обаче не са мощна част от играта му, което го отличава от Белингам, само че възможното му идване на „ Анфийлд “ най-малко ще даде на Клоп повече опит в халфовата линия. Въпреки че се приказва, че „ алените “ са пратили оферта до сътрудника на Бенасер, не е ясно дали става дума за договорка още през януари или за идващото лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР