Ливърпул е направил звездата на Брайтън - Алексис Мак Алистър,

...
Ливърпул е направил звездата на Брайтън - Алексис Мак Алистър,
Коментари Харесай

Ливърпул има нов цел №1 след провала с Белингам

Ливърпул е направил звездата на Брайтън - Алексис Мак Алистър, своята трансферна цел №1 за укрепване на полузащитата това лято, откакто по-рано през седмицата беше обявено, че „ алените “ се отдръпват от борбата за подписа на Джуд Белингам, твърди Football Insider.

Поради тази причина 24-годишният Мак Алистър към този момент се обрисува като съществена цел за мърсисайдци, като източници считат, че мениджърът Юрген Клоп доста харесва играта на международния първенец. Звездата на Брайтън се преглежда на „ Анфийлд “ като по-евтина опция на Белингам. В Ливърпул са уверени, че могат да привлекат Мак Алистър това лято, добавя изданието.

„ Клубовете стартират да ни звънят за Алексис, само че в този момент няма съответни диалози. Ще решим дружно с Брайтън, те заслужават почитание. Ще изберем най-хубавия план, базирайки се и на треньора – не става въпрос за пари “, съобщи неотдавна бащата Мак Алистър – Карлос.

24-годишният Алексис Мак Алистър беше ключът към триумфа на „ чайките “ този сезон, като аржентинският национал вкара 10 гола и асистира за още два до момента, с цел да помогне на Брайтън да седи устойчиво към зоната за класиране в европейските клубни шампионати.

Смята се, че от Ливърпул се интересуват още и от съотборника на Мак Алистър на „ Амекс Стейдиъм “ – Мойсес Кайседо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР