Ливърпул е дал най-доброто от себе си, но е усетил

...
Ливърпул е дал най-доброто от себе си, но е усетил
Коментари Харесай

Клоп: Странен мач, ще опитаме да спечелим реванша в Мадрид

Ливърпул " е дал най-хубавото от себе си, само че е усетил силата на " Реал " (Мадрид) на контраофанзива. Такова мнение изрази мениджърът на англичаните Юрген Клоп след от европейския клубен първенец в първи осминафинален мач в Шампионската лига.

" Странен мач, загубихме 2:5, само че има и позитиви за нас. Естествено при техните голове имаше големи неточности и това би трябвало да се промени ", сподели Клоп пред кореспонденти, след което проучва по-детайлно.

" Началото беше ужасно, по този начин както искахме да играем. Създадохме им проблеми и поведохме 2:0. Техният първи гол им върна самочувствието, вторият гол бе голяма неточност. На почивката чувствахме, че можем да създадем нещата положителни за нас, само че вместо това ни унищожиха с контраатаки. "

След срещата компанията за статистика Opta разгласи, че " Ливърпул " е първият тим в Шампионската лига, който повежда с 2:0 и по-късно губи с три гола разлика. Освен това " Реал " означи петте си попадения с по-малко от 10 шута - в мача испанският отбор насочи девет точни удара.

" Отиваме в Мадрид с концепцията да спечелим. Ясно е, че няма да е елементарно. Те са отличен тим на контраатаки и всяка такава може да реши мача ", добави Клоп за реванша, който е на 15 март.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР