Ливърпул доскоро беше отборът с най-много титли в Англия, но

...
Ливърпул доскоро беше отборът с най-много титли в Англия, но
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул: Може би никога отново няма да вземем титлата

Ливърпул до неотдавна беше тимът с най-вече трофеи в Англия, само че беше изпреварен от Манчестър Юнайтед. "Червените " не са печелили трофея от 1990 година, а съгласно живата им легенда Джейми Карагър, това надали ще се случи още веднъж. Или най-малко в обозримото бъдеще.

Моуриньо: Да играеш на "Анфийлд " е красиво

"Ливърпул няма да завоюва купата този сезон. Честно казано, нямам доверие в миналото Юрген Клоп да успее да я донесе на "Анфийлд ". С тъга на сърцето споделям, че нямам доверие скоро тимът ми да завоюва трофея още веднъж. Със сигурност не го виждам с купата в обозримо бъдеще. "

Жозе преди дербито с Ливърпул: По-добър тим сме

"Това не са думи, които звучат добре за ушите на почитателите. Но това е действителното съответствие на силите в Премиършип сега и Ливърпул би трябвало да одобри тази жестока реалност. "

Коутиньо получил позволение да напусне „ Анфийлд “

"Вече не е належащо да измерваме успешността на даден управител на Ливърпул по това, дали може да завоюва купата. Конкуренцията е прекомерно мощна, с цел да слагаме толкоз високо летвата. Няма по какъв начин да се повтори обстановката от 1990 година "

"Как можем да се преборим с три от най-богатите клубове в света? Челси и Манчестър Сити, да вземем за пример, имат финансова мощ и нрав на спечелили, които към този момент моят обичан клуб не има, за жалост ", съобщи Джейми Карагър пред вестник "Дейли Телеграф ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР