Лицето, замесено в схемата с фалшиви сертификати, която разкри екип

...
Лицето, замесено в схемата с фалшиви сертификати, която разкри екип
Коментари Харесай

Кандидат за депутат е замесен в схемата за фалшиви сертификати

" Лицето, забъркано в схемата с подправени документи, която разкри екип на NOVA, беше открито. То е с имунитет, защото е претендент за депутат. Поискано е свалянето на имунитета му ". Това съобщи в студиото на " Събуди се " по Нова ТВ шефът на дирекция „ Национална полиция “ основен комисар Станимир Станев.

Той отхвърли да назове партията, от която е медиаторът, забъркан в схемата с подправените сертификарти и показал се като Величко Георгиев. " Министерство на вътрешните работи е деполитизирана система ", акцентира Станев. По думите му все още се проверяват още 10 сходни случая с продажба на здравни документи и във Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Пазарджик, Сливен и Хасково.

Реакция пристигна и от НФСБ, чийто партиен член е Величко Георгиев. Лидерът на партията Валери Симеонов разгласи, че още в понеделник ще има съвещание на Изпълнителния съвет, на което ще се разисква изключването на Георгиев. От партията ще го призоват и неотложно да се откаже от кандидат- депутатското си място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР