Лицето в известно време се укриваше, но в крайна сметка

...
Лицето в известно време се укриваше, но в крайна сметка
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР с най-нови данни за убиеца Стефан Станев и как е бил заловен!

" Лицето в известно време се укриваше, само че в последна сметка беше арестуван. Той е без престъпни прояви и няма пояснение за случилото се ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов във връзка бруталното посягане към жена, водеща слепи туристи в Несебър. " Има формирано досъдебно произвеждане, тъжба не е подавана. Има огромна възможност това да са непознати туристи, защото част от тях евентуално са с известна степен на неработоспособност.

По данни на арестувания той се занимава със фамилен бизнес, до колкото той изяснява с някаква дребна търговия, не е арестуван или прочут на Министерство на вътрешните работи. За страдание такава е настройката на доста хора ", добави Маринов.

" Изключително брутално ликвидиране, откакто сътрудниците са потресени от това, което са видели. В събота разбрахме, че има такова ликвидиране, той беше рисков и за други хора ". Така основният секретар разяснява зверското ликвидиране на 29-годишната студентка Виола Николова.

" Стефан Станев бе направил и обир с нанасяне на телесна щета. Качил е хора на стоп и им е нанесъл побой. Вдигнах целия разполагаем състав и при проведена засада го неутрализирахме. Има данни, че злоупотребява с опиати, в жилището и облеклата също бяха открити опиати.

Към лицето причинителя има пускана от негова някогашна брачна половинка данни за принуждение ", разкри още Младен Маринов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР