Лицето Сидеров поне веднъж в месеца ходи на справка в

...
Лицето Сидеров поне веднъж в месеца ходи на справка в
Коментари Харесай

Валентин Касабов от НФСБ: Сидеров ходи всеки месец в Сараите

" Лицето Сидеров " най-малко един път в месеца върви на информация в Сараите ". Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов. „ Не знам какво прави там. Винаги след тези привиквания стартират свадите ”, сподели Касабов. 

Лидерът на " Атака " обаче изрично отхвърли изказванието. " Не съм стъпвал в сараите на Доган ", акцентира той. " Ще се обърна към НСО, към управлението на Движение за права и свободи да потвърдят това ", сподели Сидеров. Той се закани, че ще съди Касабов за уронване на престижа.

По-рано депутатите от НФСБ смъкнаха политическото си доверие от него. Касабов разяснява, че информацията за визитите на Сидеров в Сараите е научил през днешния ден по обяд и тя е сериозна – „ не са злословия, има очевидци, има  данни ”. „ Аз съм покъртен и омерзен ”, посочи Валентин Касабов.
По думите му водачът на „ Атака ” работи против държавното управление и България. „ Тези дейности са освен срещу България, той работи за ползите на Русия ”, безапелационен беше Касабов.

„ Когато трябваше да се гласоподава вотът на съмнение, той изчезна, не гласоподава ”, посочи зам.-председателят на НФСБ. Той уточни, че от тук нататък следва да се чуе мнението на Вътрешна македонска революционна организация, предстоят диалози и с ГЕРБ.

„ Ще търсим метод, тъй като България върви добре. Това ръководство се оказа извънредно удачно с всичко това, което вършим взаимно ”, счита Касабов.

Личното му мнение е, че в случай че желае да се избави като име и като политик, Сидеров би трябвало да се отдръпна.  

В предаването водачът на " Атака " сподели също, че телевизия „ Алфа ” не е серпантина, а просто е излъчвала под друга форма.

По мотив обвиняванията, че не е дал своя вот на последния избор на съмнение, той съобщи, че е взел участие на последния избор. „ Чисто механически мисля, че не можах да се включа или пък в допълнение дадох гласа си, към този момент не помня. Няма конспирация, тъй като не съм бил „ за ” вота ”, означи той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР