Лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова с ужас установила днес,

...
Лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова с ужас установила днес,
Коментари Харесай

Задържан е вандал, потрошил колата на Рени Камберова

Лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова с смут открила през днешния ден, че колата й е разрушена. За това се оплака самата тя на профила си в обществената мрежа фейсбук. Посегателството против безспорната международна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва нощес пред дома на грацията в Пазарджик.

Рени разгласява фотография в обществената мрежа " Facebook ", показвайки вредите по БМВ-то си, откакто с смут открила, че е със счупено стъкло на предната лява врата. Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и нощес грацията паркирала на същото място пред дома си. За благополучие, Камберова се е разминала с още по-голяма нерешителност, откакто не е била в колата сега, в който е била разрушена. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото.

Световната шампионка по художествена гимнастика открила, че нищо не е откраднато от автомобила й.

Нападателят, който е прочут на полицията в Пазарджик, защото е престъпно проявен, е арестуван за 24 часа, изясни Рени.

Вече повече от година тя сполучливо ръководи спорта в родния си град. Работата на обичаната на всички места шампионка е обвързвана с непрекъснати пътувания, като Рени всекидневно е зад кормилото на автомобила си

В днешния полицейски бюлетин липсваше информация за този случай. В ранния следобяд от ОДМВР разпространиха следното сбито известие:

В понеделник, вечерта към 21.30 ч. е получен сигнал в РУ-Пазарджик, че незнаен е счупил с камъни стъкла на два паркирани на улица в Пазарджик автомобила - БМВ и Крайслер. Собствениците на возилата са пазарджиклиите Р.К.-28г. и Б.К.-34г. В резултат на бързата интервенция на дежурните автопатрули от РУ-Пазарджик е хванат причинителя на похищенията, заяви представителят на ОДМВР Мирослав Стоянов. Оказало се, че това е С.Л.-41г. също от регионалния град. Мъжът е арестуван в ареста, а против него се води бързо полицейско произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР