Лицето на американския актьор Джордж Клуни беше признато за най-красивото

...
Лицето на американския актьор Джордж Клуни беше признато за най-красивото
Коментари Харесай

Топ 10 на най-красивите мъжки лица на знаменитости

Лицето на американския артист Джордж Клуни беше прието за най-красивото в света всред мъжете звезди, заяви в. "Дейли мейл ".

От берач на тютюн до покупко-продажби за милиард - това е Джордж Клуни

Класацията от 10 звезди сформира личния състав на лондонски център за пластична хирургия, като даже се управляваха от формулата на златното сечение. Изчисленията им демонстрираха, че пропорциите на лицето на 56-годишния артист на 91,86 % подхождат на примера за хубост на античните гърци.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯ ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КЛАСАЦИЯТА

"Джордж Клуни е уважаван като най-красивия мъж в продължение на десетилетия, страхотното е, че това е потвърдено и от науката. ", съобщи др.Де Силва, който държи Центъра за напреднали козметични и пластични интервенции в Лондон.

Изчисленията бяха направени благодарение на технология за компютърно картографиране. С нейна помощ специалистите откриха, че Райън Гослинг има съвършения нос, Хари Стайлс е с най-съвършените очи и брадичка, а Дейвид Бекъм се откроява с идеалната форма на лицето си.

Стил и искра на аления килим на филмовия фестивал в Кан

Прелестна - Никол Кидман по бански на 50

През 2016 година лицето на Амбър Хърд беше оповестено за най-красиво измежду дамите звезди. Неговите пропорции съвпадаха с идеала на 91,85%.
 Амбър Хърд Амбър Хърд
За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР