Лицето на американския актьор Джордж Клуни беше признато за най-красивото

...
Лицето на американския актьор Джордж Клуни беше признато за най-красивото
Коментари Харесай

Вижте кой е мъжът с най-красиво лице сред звездите

Лицето на американския артист Джордж Клуни беше прието за най-красивото в света всред мъжете звезди, заяви в. " Дейли мейл ".
 Джордж Клуни БГНЕС
Класацията от 10 звезди сформира личния състав на лондонски център за пластична хирургия, като даже се управляваха от формулата на златното сечение. Изчисленията им демонстрираха, че пропорциите на лицето на 56-годишния артист на 91,86 % подхождат на примера за хубост на античните гърци.
 Брадли Купър БГНЕС
Второто и третото място заеха надлежно сътрудниците му Брадли Купър с 91,80% и Брад Пит с 90,51%.
 Брад Пит БГНЕС
В класацията влязоха и артистът Хари Стайлс с 89,63%, футболистът Дейвид Бекъм с 88,96%, артистът Уил Смит с 88,88%, Идрис Елба с 87,93%, Райън Гослинг с 87,48% и някогашният член на групата " Уан дайрекшън " Зейн Малик с 86,5%. Последен се класира артистът Джейми Фокс с 85,46 % сходство.
 Джейми Фокс БГНЕС
Изчисленията бяха направени благодарение на технология за компютърно картографиране. С нейна помощ специалистите откриха, че Райън Гослинг има съвършения нос, Хари Стайлс е с най-съвършените очи и брадичка, а Дейвид Бекъм се откроява с идеалната форма на лицето си.

 Дейвид Бекъм БГНЕС
 
През 2016 година лицето на Амбър Хърд беше оповестено за най-красиво измежду дамите звезди. Неговите пропорции съвпадаха с идеала на 91,85%.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР