Лицето е направило пълни самопризнания. Това самопризнание е различно от

...
Лицето е направило пълни самопризнания. Това самопризнание е различно от
Коментари Харесай

Арнаудова огласи версия за извършителя на двойното убийство в Негован и как Мартин е убил Кристин

Лицето е направило цялостни признания. Това признание е друго от това, което би могъл един обвиняем да направи пред съда, когато бъде показан обвинителен акт.

Това заяви в ефира на Нова телевизия Румяна Арнаудова, представител на основния прокурор Сотир Цацаров, във връзка жестокото ликвидиране на Кристин.

"Бих желала да се въздържа от коментар на политически изявления ", разяснява Арнаудова във връзка позиция на Вътрешна македонска революционна организация, в която те упорстват за унищожаване на съкратеното правосъдно разследване, което води до понижаване на присъдите при тежки закононарушения .

"Обяснил е интензитета и метода, по който е нанесъл ударите. Използвал е камък ", разкри още представителят на основния прокурор.

"Твърди, че е използвал алкохол и под въздействието му е направил тези дейности. Нямаме данни за ненавременна интервенция на медицинския екип ", добави Арнаудова.

"След осъществяване на повторния оглед са открити голям брой човешки остатъци в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два натрупа. Единият сигурно на жена, за другия към момента не се знае какъв е полът на жертвата.

Напълно допустимо е убийството да е осъществено от роднина и лицата да не са оповестени за търсене ", позволи тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР