Лицензираният футболен агент в Шотландската футболна федерация и работещ от

...
Лицензираният футболен агент в Шотландската футболна федерация и работещ от
Коментари Харесай

Бивш скаут на Академията на Стоук Сити е третият гост-лектор на семинара SportX

Лицензираният футболен сътрудник в Шотландската футболна федерация и работещ от близо 30 години на Острова Павлин Панайотов ще бъде третият формален гост-лектор по време на първия семинар „ SportX”, който ще се организира на 8 май в София. Организатор на събитието, което ще бъде на тематика „ Съвременни условия към младите футболисти “, е Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, а хазаин – „ Витоша Парк Хотел “.

През последните 20 години юношата на Черно море е футболен скаут и сътрудник в Шотландия, като чудесно познава условията, които имат елитните академии на Острова. Панайотов е разкрил и съдействал на голям брой футболисти да стъпят и заиграят на Албиона освен от България и Европа, само че и от Африка, Азия, Северна, Централна и Южна Америка.

Нещо повече, родният футболен експерт има UEFA “B” лиценз и като самостоятелен треньор самичък приготвя гениите за идните проби. Негови играчи са били в шотландските грандове Селтик и Рейнджърс, първенеца на Англия Манчестър Сити, Тотнъм, Уулвърхемптън и редица други. В интервала 2013-2015 пък Павлин, който има треньорска аспирантура от Университета в Единбург, е скаут към академията на Стоук Сити.

Организаторите на семинара плануват и други посетители, които да обиден от друг ъгъл най-наболялата в последните години тематика у нас – работата с млади футболисти и тяхното развиване, като допринесат за набирането на още по-богата и скъпа информация за родната публика.

„ Sport X” е подобаващ както за треньори, ръководители и експерти, работещи в системата на детско-юношеския футбол, скаути, сътрудници и футболисти на възраст сред 16 и 19 години, по този начин и за всички млади и амбициозни хора, които желаят да натрупат познания по отношение на работата и организацията в клубните академии на Запад и да се развиват в областта на футбола. Повече информация можете да получите на формалния уебсайт на събитието http://sportx.bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР