Лицензираните Зумба инструктори от Zumba Love Team - Мирослава Димитрова

...
Лицензираните Зумба инструктори от Zumba Love Team - Мирослава Димитрова
Коментари Харесай

Достойно представяне на България на световния Зумба форум в Гърция

Лицензираните Зумба инструктори от Zumba Love Team - Мирослава Димитрова и Христина Тодорова от София взеха присъединяване в международен зумба конгрес в Атина, Гърция дружно с сътрудници инструктори от София, Добрич Казанлък, Варна, Пловдив и Силистра. Събитието “Dance for Life” и Masterclass за първи път в Гърция със основателя на програмата Зумба - Алберто Перез, в поддръжка на младежи и деца с увреждания, се организира на 9 Юни на OAKA Olimpic Stadium, Атина.

Българската група се състоеше от общо 25 индивида, инструктори дружно с възпитаници и фенове на Зумба от България.


Националният (Родния) тим от 12 инструктора гордо показа България с хореография по особено създадената за случая ария на Нели Петкова „ Аз и ти “ с фолклорни претекстове.

Създателят на зумба Алберто Перез участва на събитието, а част от неговия екип Zumba Twins (Близнаците) – Боби Иванов и Илиян Иванов, от Сливен, България, публични презентъри на Зумба, се причислиха в представянето на Българския тим.


Zumba Love Team – Мира и Хриси ще имат достойнството да вземат участие с тях на сцена тази събота, 16-ти юни в Мадрид.


Уикипедия: Зумба е групова кардио (аеробна) подготовка с детайли на танци, аеробика и фитнес, основана от колумбийския танцьор и хореограф Алберто „ Бето “ Перез през 90-те години на ХХ век. Най-често зумба хореографиите включват придвижвания от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които постоянно се извършват дружно с клекове и удари. Популярността на зумба нараства доста бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични зумба класове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР