Лицензът на автомобилната федерация на България няма да бъде отнет,

...
Лицензът на автомобилната федерация на България няма да бъде отнет,
Коментари Харесай

Лицензът на автомобилната федерация на Бълагрия няма да бъде отнет

Лицензът на автомобилната федерация на България няма да бъде лишен, оповестяват от организацията.

Върховният административен съд на Република България спря осъществяването на заповедта, с която Министерството на младежта и спорта отхвърля издаването на лиценз на Автомобилната федерация на България (АФБ).

Бившият президент на организацията Камен Михайлов дефинира събитията от последните месеци като безсрамие.

" Уважаеми сътрудници, с наяве удовлетворение Ви осведомявам, че най-сетне безобразието, на което всички бяхме подложени последните месеци, стартира да става ясно. Въпреки че производствата по оборване на посочените заповеди на някогашния министър Радостин Василев към момента не са завършили, смятам, че най-сетне можем да си отдъхнем. Най-после можем да планираме. Най-после можем да хвърлим старания за възобновяване на естествени темп на спортния живот. Върху нас се изляха тонове мръсотия, само че това не ни обезкуражи и в последна сметка истината стартира да става ясно ", гласи изказване, оповестено на уеб страницата на федерацията.

Камен Михайлов разяснява какво може да бъде предстоящо от федерацията в предстоящ проект.

" Вероятно всички си задавате въпроса какво ще се случи оттук нататък, а отговорът е един - АФБ ще продължава да бъде единствената лицензирана спортна федерация за авто спорт. Можете да разчитате, че ще поставим оптимални старания, с цел да осъществяваме всички вероятни надпревари и в края на годината да имаме законни първенци в обособените дисциплини ", написа той.

Федерацията организираше надпреварите в България до 21 юли.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР