Лиценз за мениджъра на iPhone данни срещу въвеждане на имейлiPhone

...
Лиценз за мениджъра на iPhone данни срещу въвеждане на имейлiPhone
Коментари Харесай

Шанс за iPhone XR и безплатен MacX MediaTrans

Лиценз за мениджъра на iPhone данни против въвеждане на имейл

iPhone XR и програмен продукт MacX MediaTrans могат да завоюват участниците в Xmas акция на MacXDVD

В края на годината доста софтуерни снабдители провеждат атрактивни акции с дарове и безвъзмездни артикули. Шанс за продобиване на смарт телефон iPhone XR дава акцията MacXDVD Xmas на Digiarty Software , наред с безвъзмезден програмен продукт MacX MediaTrans – единствено против имейл регистрация – и други дарове за консуматори, които се нуждаят от обработка на видео, музика и фотоси.

Кампанията MacXDVD 2018 Xmas Special Offers & Giveaway Contest започва на 11 декември и ще продължи до 10 януари 2019 година Тя включва три интензивности, от които могат да се възползват консуматори по целия свят, с цел да получат: безвъзмезден управител на iPhone файлове за Mac; късмет за подарък – смарт телефон iPhone XR и аксесоари; и продобиване на купони за отстъпка при покупка на програмен продукт.

Мениджър на iPhone данни за Mac – гратис

Само против въвеждана на годен имейл адрес на уеб страницата на акцията можете да се сдобиете гратис с лиценз за програмата MacX MediaTrans. Този програмен продукт се смята за най-хубавия управител на iPhone данни, който преодолява всички iTunes неточности. С негова помощ можете да вършиме бързо и елементарно бекъп на видео, фотоси, музика, електронни книги и друго наличие, с цел да освободите място на своя iPhone или да споделите и редактирате файловете на Mac компютър.

И назад, MacX MediaTrans ще ви помогне да трансферирате видео и музика от Mac на i-устройства, с цел да им се наслаждавате по време на пътешестване или когато сте на отмора. В допълнение, програмата включва вградени принадлежности за превръщане на видео в iOS-съвместим формат, компресиране на видео файлове и основаване на извънредни рингтонове за iPhone.

Потребителите на i-устройства постоянно се сблъскват с iTunes неточности – да вземем за пример, софтуерът не разпознава iPhone, неспособност за синхронизиране на iPhone и iTunes, липса на iPhone/iPad файлове след синхронизиране, недовършен бекъп в iTunes, неспособност за заличаване на песни от iTunes и други За сходни проблеми се намират решения във форумите, само че можете да ги избегнете изцяло с най-хубавата iTunes опция MacX MediaTrans, която също така предлага и спомагателни функционалности.

MacX MediTrans предлага богата функционалност за интервенции с iPhone данните

MacX MediaTrans употребява криптиране „ от край до край ”, с цел да подсигурява сигурността на медийните файлове, и поддържа следните функционалности:

С програмата MacX MediaTrans ще имате цялостен надзор над медийните файлове в iPhone

Независимо дали ви би трябвало рок музика за женитба, плейлист от релаксиращи песни за джогинг или албум от приспивни песни за бебето, MacX MediaTrans е отсреща – с тази стратегия ще поставите под надзор развлекателното наличие в iPhone и iPod – песни, албуми, реализатори, жанрове, видео и други Подаръкът на лиценз за програмата, който можете да получите с въвеждане не имейл, не включва следващи безвъзмездни обновявания, прецизират от доставчика на софтуера.

Споделете и спечелете iPhone XR и аксесоари

Голямата нарада в акцията е смарт телефон iPhone XR! В допълнение, компанията ще раздаде като втора премия два броя смарт часовника Apple Watch Series 4 и като трета – 6 броя Anker Portable Charger. Специалната премия пък включва по 10 копия всеки ден на софтуера MacX MediaTrans с доживотни лицензи – Lifetime License Key.

За да имате късмет да спечелите някои от тези награди, е задоволително да въведете годен имейл адрес на уеб страницата на акцията. Можете да спечелите повече точки, в случай че последвате MacXDVD във Фейсбук и Twitter и споделите акцията на вашите страници в обществените мрежи.

iPhone XR, смарт часовник Watch Series 4 и портативно зарядно са измежду подаръците

Шансовете нарастват с трупането на точки от по-голяма интензивност. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени случайно – на външен уеб уебсайт за тази цел, което обезпечена честността на избора.

Спечелете купони за отстъпка за MacX програмен продукт

Още една интензивност – с игра на слот машина – можете да спечелите купони за отстъпка, с които да закупите преференциално програмен продукт MacX DVD Ripper Pro, VideoProc и MacX Xmas Gift Pack. Отстъпките с сходен ваучър варират от 50% до 70% и са най-големите, които компанията дава през годината.

MacX DVD Ripper Pro е най-бързият инструмент за рипване на DVD – за гледане на всички DVD филми, ТВ сериали и HD видео на компютри, смарт телефони и тв приемници на всички места и когато и да е. Рипването на DVD става единствено за 5 минути без загуба на качество.

VideoProc пък е програмен продукт за обработка на 4K HD видео за Mac и Windows платформи. С него можете да обръщате, редактирате, сваляте и записвате видео за гледане и шерване. Програмата поддържа също рипване на DVD филми към HD видео и се възползва от цялостно GPU ускоряване – до 47X по-бърза обработка.

Купоните от играта дават солидни отстъпки – до 70% – за три продукта

MacX Xmas Gift Pack, третият пакет с купони за отстъпка, се явява икономично решение, което съдържа няколко продукта – DVD Ripper, инструмент за обработка на видео VideoProc и програмен продукт MediaTrans за ръководство на iPhone.

Кампанията MacXDVD 2018 Xmas Special Offers & Giveaway Contest е отворена за присъединяване на консуматори по целия свят и ще продължи до 10 януари 2019 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР