Лице, проверявано от Инспектората на Висшия съдебен съвет, оглави отдела

...
Лице, проверявано от Инспектората на Висшия съдебен съвет, оглави отдела
Коментари Харесай

Проверяван от ВСС оглави противокорупционния отдел в АЕЦ Колодуй

Лице, проверявано от Инспектората на Висшия правосъден съвет, оглави отдела за предварителна защита на корупцията в атомната ни централа, научи ФАКТИ . След влизането в действие на новото длъжностно щатно разписание на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД за 2020 година с персоналната защита ръководиводството на централата Георги Боровански оглавява отдела за “превенция на корупцията “ в атомната ни централа.

За Георги Боровански е известно че през 2009 година, заемащ тогава длъжността административен началник на областен съд Козлодуй, е проверяван от Инспектората на Висш съдебен съвет предвид на постъпващи сигнали във Висш съдебен съвет за манипулиране на системата за разпределение на делата на инцидентен принцип.

Името на Боровански е замесвано и в други медийни изявления още от 2007 година, за които са му търсени пояснения от адмистративния началник на областен съд Враца. Остава въпросът такова лице ще противодейства ли на корупцията в ядренатани централа или близостта му със зам.-изпълнителния шеф Александър Николов го изстреля на тази позиция?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР