Лица с оперативно интересно минало на протеста срещу Гешев Кои

...
Лица с оперативно интересно минало на протеста срещу Гешев Кои
Коментари Харесай

Лица с оперативно интересно минало на протеста срещу Гешев

Лица с оперативно забавно минало на митинга против Гешев

Кои бяха лицата на вчерашния митинг против претендента за основен прокурор Иван Гешев? Група роми от Галиче, територията на небезивестния Ченко Чоков, издигнали плакати с надпис " Гешев е расист ". В мига, в който служители на реда се приближа да ги снимат, жителите започнаха да се изнасят, явно обезпокоени. Предвождаше ги дамата на някогашния кмет под домакински арест, който си го завоюва поради обвиняването, че е оглавялаНемалко от протестиращите изкусно се пазеха да не бъдат снимани, а съгласно TrafficNews е имало защо - множеството от тях крият оперативно забавно, че дори престъпно минало.

„ Протестираме срещу своеволията на прокуратурата. Цялото ми семейство сме пострадали към този момент много години особено от профилираната прокуратура и от Иван Гешев. Затова протестираме против неговия избор за основен прокурор ”, изясни половинката на Чоков. Свитата й включваше най-вече роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев.

Прочитането на изписаните лозунги обаче беше сложна задача за покровителите на Чоков. Сред тях беше и Салко Касъмов, който е обвиняем дружно с някогашния кмет.

Ако не беше в пандиза, евентуално против Гешев щеше да стачкува и наркобосът Димитър Желязков-Митьо Очите. В челните редици на митинга беше щерка му Станислава Желязкова.   

 „ Тук сме, с цел да протестираме против кандидатурата на Иван Гешев и като цяло против системата, тъй като те нагласят хората, както мен и татко ми в тази ситуация ", прояви гражданска съвест против прокуратурата известната наследничка.-->

Сред най-мълчаливите участници в митинга пред Съдебната палата бяха късо подстригани здрави момчета в черни фланелки, които носеха плакати на гражданско придвижване „ Боец ”. Неговият водач Георги Георгиев се закани в четвъртък да блокира Съдебната палата безсрочно, до момента в който кабинетът не подаде оставка и не бъде оттеглена номинацията на Гешев. Чуха се и гласове за блокади на кръстовища и гражданско непокорство. Днешният ден пък бе почивен за протестиращите, които се готвят за утрешните блокади.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР