Литовският доброволец Микус Алпс, който е воювал в състава на

...
Литовският доброволец Микус Алпс, който е воювал в състава на
Коментари Харесай

В британска офшорка е изтезаван, убит и изгорен в кола литовец от бандеровската УДА, воювал в Донбас

Литовският доброволец Микус Алпс, който е воювал в състава на националистическата " Украинската доброволческа арми ", е погубен на английския остров Гърнси - известна офшорна зона. Това оповестяват негови сътрудници на страница във Фейсбук.

В известието се показва, че 33-годишният Алпс е служил 2 години в 8-и обособен батальон на УДА. През последно време той се занимавал с доставката на коли и муниции за украинските доброволчески формирования.

Твърди се още, че Алпс е бил изгорял в личната му кола. " В центъра на Европа, на английския остров Гърнси, е бил погубен боецът от 8-и обособен батальон на обособения батальон от УДА Мик (Mick Alps), някогашен доброволец в батальона през последните 2 години. Изтезавали са го, умъртвили са го завързан и са го изгорили в колата, която Мик трябваше да достави за военните потребности на батальона ", се споделя в известието на УДА. В него се показва, че Алпс е карал за Украйна и бронежилетки, и термобельо.

По-рано полицията на Гърнси заяви, че е открита изгоряла кола, в която има мъртвец. Отбелязва се, че личността на починалия се открива благодарение на експертиза.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР