Litecoin и Chainlink са два крипто проекта, които отбелязаха бичи

...
Litecoin и Chainlink са два крипто проекта, които отбелязаха бичи
Коментари Харесай

Нов алткойн се издига; ще отрази ли топ монети като Litecoin и Chainlink?

Litecoin и Chainlink са два крипто плана, които означиха бичи растеж през четвъртото тримесечие на 2023 година Според CoinMarketCap цените на Litecoin и Chainlink са се нараснали с повече от 10%.

На пазара навлезе нов крипто план и това е Everlodge. Подобно на Litecoin и Chainlink, процентът на приемане на Everlodge е висок през последния месец. Една от главните аргументи за приемането е връзката му с пазара на недвижими парцели.

Everlodge (ELDG) цифровизира недвижимите парцели

Everlodge (ELDG) се приготвя да показа нов Web3 пазар, който разрешава на хора от всички сфери на живота да влагат в недвижими парцели. Нека в този момент разгледаме по какъв начин Everlodge възнамерява да трансформира това в действителност. Като начало Everlodge ще издава NFT (незаменяеми токени), които ще отразяват недвижимите парцели.



След това тези NFT-та ще бъдат разграничени на по-малки елементи, а минималната алтернатива за покупка е $100 . Това, което прави тези NFT примамливи, е, че имате опция да ги продадете когато и да е. Можете да извършите това или на личния пазар на Everlodge , или на платформи, които поддържат ERC-20 токени. Освен това съществува и опция за въздържан приход.

Можете да печелите пари , когато други наемат или купуват притежаваните от вас недвижими парцели. Освен това можете да инвестирате в токена на Everlodge , ELDG, да го стейкнете и по-късно да получавате въздържан приход всеки месец . Също по този начин екосистемата на Everlodge ще вкара Launchpad , където разработчиците на парцели могат да си обезпечат финансиране.

А има и стратегия за кредитиране , където вложителите могат да получат заеми, употребявайки своите NFT като поръчителство . Понастоящем цената на токена ELDG на Everlodge е скромните $0.023.

Експертите плануват евентуално повишаване до $0.38 до края на 2023 година, с помощта на ниската му пазарна капитализация и неповторимите му характерности. За да се присъедините към плана по-рано, посетете уеб страницата на Everlodge или се присъединете към тяхната общественост тук .

Ще нарастне ли Litecoin (LTC) на идния бичи пазар?

През последните няколко години Litecoin (LTC) измина дълъг път. Той мина през две халвинг събития и се задържа в модел на съразмерен триъгълник. От 16 октомври насам цената на токена се е повишила с към 10%.

Към 30 октомври Litecoin се търгува на цена $69, а общата му пазарна капитализация е почти $5.1 милиарда. Ако разгледаме графиката на цената на Litecoin, ще забележим, че токенът LTC е затънал в ценови диапазон. През миналата седмица токентъ се движеше сред $65.97 и $71.90.

Трейдърите, които търсят прогнози за цената на Litecoin, би трябвало да внимават за тези равнища на поддръжка и опозиция. Нивата на поддръжка на Litecoin са на $42.7 и $53.4, до момента в който съпротивата му е на $74.7 и $85.4. Според прогнозите на анализаторите за цената на Litecoin токенът може да доближи $87 през 2023 година

Ще продължи ли повишаването на Chainlink (LINK)?

Chainlink (LINK) имаше мощна седмица като един от най-добре представящите се токени през октомври. Този подтик идва от партньорството му с Vodafone и други основни играчи на пазара, което се чака да ускори още повече позициите му.

Според CoinGecko LINK е осъществила двуцифрен растеж от 50.1% и 37.8% на 14-дневната и 30-дневната графика. Това бичо рали изтласка цената на криптовалутата Chainlink до $11.33 $ на 30 октомври. Техническите знаци за монетата Chainlink понастоящем са бичи, като RSI е над 70, което е знак за още покачвания на цената.

Нивото на опозиция обаче ще играе решаваща роля при определянето на бъдещото придвижване на цената на Chainlink. Ако токена LINK успее да пробие тези равнища на опозиция, той може да доближи нови исторически върхове. Междувременно прогнозата за цената на Chainlink сочи допустимо придвижване до $23.8 през 2024 година


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР