Лирой Шехтър, председател на стоманодобивната компания Marino/Ware Industries, е обявил

...
Лирой Шехтър, председател на стоманодобивната компания Marino/Ware Industries, е обявил
Коментари Харесай

Лирой Шехтър купува 2 апартамента и ги продава 5 пъти по-скъпо


Лирой Шехтър, ръководител на стоманодобивната компания Marino/Ware Industries, е оповестил за продажба два жилището в първокласния комплекс 15 Central Park West в Манхатън на обща цена от 95 млн. $.

Това е малко повече от пет пъти над цената, която Шехтър е платил за тях. Шехтър е наел строителен екип да събори стените и да сплоти двата жилището, които има на 35-я етаж на постройката, с цел да сътвори голямо жилище с пет спални, осведоми WSJ.

Стоманеният магнат е платил 18.9 млн. $ за двата жилището. С цена от 95 млн. $, големият апартамент на Шехтър сега е вторият най-скъп парцел, който се продава в Ню Йорк, откакто неотдавна мезонет в небостъргача CitySpire бе пуснат за продажба на цена от 100 млн. $. Шехтър неотдавна разгласи за продажба и огромна къща в Маями Бийч на цена от 45 млн. $, което я прави един от най-скъпите парцели в региона.

Шехтър е споменавал, че желае 90% от положението му да отиде за щедрост, откакто почине, включително част от парите, които ще поличи от възможната продажба на парцелите му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР