Лиричната комедия в пет епизода “Прелестите на изневярата” от Валентин

...
Лиричната комедия в пет епизода “Прелестите на изневярата” от Валентин
Коментари Харесай

Драматичният теарър в Стара Загора с първа премиера за 2019 година

Лиричната комедия в пет епизода “ Прелестите на изневярата ” от Валентин Красногоров е първата премиера на Драматичен спектакъл „ Гео Милев” за 2019 година. Ще бъде показана довечера от 19:00 часа на огромната сцена на театъра.
Постановката и акомодацията са дело на Христофор Недков, сценографията и костюмите - на Мария Диманова, а музикалната среда и пластиката - на Анна Мария Недкова.
Участват Миленка Сотирова и Кольо Стайков в “Прелестите на изневярата”, Кольо Стайков и Елена Азалова в ”Ние в никакъв случай не се караме”, Илина Илиева и Иван Калошев в ”Такива ми ти работи”, Иван Калошев и Миленка Сотирова в ”Семейни сцени” и Елена Азалова и Илина Илиева в ”Женска орисия”.
Из режисьорската тетрадка:
„ Какво създание е индивидът?!... Съвършен организъм, дух и тяло в едно цяло?... Изтъкан от страсти, усеща, очаквания, упоритости, фантазии, мечти... Прашинка и галактика, разсъдък и безумство.
Ето го - безконечния изследовател на огромната обич, дарен с ненаситната жадност за деликатност, милувка, схващане! Готов да оглупява до безумство, да се хвърля в бездни и пропасти без да му мисли... Смешен и печален в своите пориви и страхове, мощен и слаб, популярен или презрян... Просто човек - на който нищо човешко не му е непознато, който постоянно търси любовта - все по-нова, по-силна, по-различна, по-истинска, по-засищаща тази безконечна, неутолима жадност!...”
Спектакълът ще се играе и на 16 и 31 януари .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР