„Лирекс БГ“, един от най-големите системни интегратори у нас, има

...
„Лирекс БГ“, един от най-големите системни интегратори у нас, има
Коментари Харесай

Мария Божилова е новият търговски директор на „Лирекс БГ

„ Лирекс БГ “, един от най-големите систематични интегратори у нас, има нов търговски шеф. Мария Божилова застава отпред на комерсиалния екип на българската ИТ компания и ще дава отговор за продажбите и връзките с клиенти.

Тя има повече от 13 години мениджърски опит в телекомуникационния бранш в България. През последните 6 години е търговски и маркетинг шеф на телеком оператора NET1. Преди това е заемала позицията на търговски шеф в ITD Network и търговски управител в „ Орбител “. Образованието ѝ включва магистратура по бизнес администрация /ЕMBA/ в Американски Университет в България, магистратура по интернационален бизнес в Нов Български Университет, както и бакалавър маркетинг от УНСС. Също по този начин се занимава със обществено предприемачество в областта на образованието, а през 2017 е минала и сертификационен курс на тематика “Data Privacy GDPR Compliance” от European Risk Policy Institute.

 Мария Божилова е новият търговски шеф на „ Лирекс БГ “

“Щастлива съм, че имам опцията да стана част от екипа на българска ИТ компания с над 26 години история! Дигиталната промяна е задаващата се действителност, която се отнася освен за стопанската система като цяло, а за метода на живот подобен, какъвто го познаваме. Работата ми в LIREX ще ми разреши да бъда част от този развой и да се развъртвам в сърцето на новите технологии у нас. Целите, които си слагам като част от мениджмънта на компанията, са свързани най-много с сполучливото надграждане на връзките с актуалните клиенти от обществения и корпоративен бранш, както и разширението на портфолиото от клиенти на компанията. Вярвам, че в основата на триумфа на всяка една компания стои професионализма, мотивацията и екипността на хората в нея “, споделя Божилова.

Дружествата от групата Лирекс (Лирекс БГ, Лирекс БС, Лирекс Хай-Тех, Лирекс Скопие) са водещи в региона на осведомителните и информационни технологии в България. Компанията има 17 офиса в България, Белгия, Германия, Обединеното Кралство, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина и Турция. Компанията е дълготраен сътрудник с над 30 от най-големите международни, софтуерни компании като HP, Microsoft, Oracle, Xerox, IBM, Verint, Symantec, Check Point и доста други.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР