Липсват всякакви основания за оставката на Цецка Цачева, смята лидерът

...
Липсват всякакви основания за оставката на Цецка Цачева, смята лидерът
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Просташки лов на вещици е оставката на Цачева

Липсват всевъзможни учредения за оставката на Цецка Цачева, счита водачът на Политическа партия НФСБ и народен представител от ПГ на „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов. Според него тя е един от най-почтените в своята активност политици. „ Въобще не мога да допускам, че през 2019 година може да се прави подобен дебелашки лов на вещици, който ми припомня в исторически проект връщане във времето, незабавно след 9-ти септември, когато без виновност и с виновност са изтрепвани хиляди хора единствено с обвиняването, че са били чорбаджии. " Това съобщи пред Агенция „ Фокус “ Симеонов във връзка абсурда " Апартаментгейт ".
Той уточни, че всяка имотна договорка е въпрос на договаряне сред две страни. " И когато няма нарушаване на закона, не знам кой с какви мръсни ботуши ще гази в персоналния живот на хората. Специално Цецка Цачева е човек, за който повече от 10 години никой не можа един черен косъм да откри в биографията му “, разяснява Симеонов. Той акцентира, че не може да я изкарат отговорна, " единствено тъй като си е купила апартамент на контрактувана цена, платила си е парите, не е ограбила никого, не е направила договорката вследствие на някакви корупционни облекчения към компанията ".
Валери Симеонов изясни, че с цел да придобие апартаментът в София, Цачева е продала парцелите си в Плевен. " Това общество към този момент просто превъртя “ , съобщи депутатът. „ Не знам по какъв начин тази партия съществува с подобен водач, който е подготвен да хвърли всеки в пропаст яма единствено и единствено да продължи да се кандилка от горната страна на властта ", насочи обвиняване към премиера Борисов, Валери Симеонов, като уточни, че сега министър-председателят на България " изменнически мълчи и не пази хората, които му правят най-вече работа “.

Писна ми в моноспектакъла на Красимир Каракачанов да играем ролята на шубрак - помни ли кой отвори вратата на Вътрешна македонска революционна организация за връщане в политиката, запита Симеонов в подтекста на напрежението в дребната коалиция. „ След като към този момент сме изказали своята позиция, че ние с „ Атака “ няма да се явим на евроизборите и два пъти публично сме отправяли покана към Вътрешна македонска революционна организация за диалози във връзка взаимно явяване на изборите и не сме получили отговор, просто това такова лицемерие и двуличие, че не ми се ще да го разясня, да не кажа някоя по-силна дума. Абсолютно лицемерие. За какво общо явяване ще ми приказват, откакто сме декларирали, че ние с „ Атака “ няма да се явим ", сподели Симеонов.
Да не приказваме за държанието на Вътрешна македонска революционна организация. Издигнаха си лидер на листата, образуваха си избирателен щаб, взеха решение за независимо явяване на избори, наслагаха си билбордовете, налепиха си плакатите и откакто видяха, че сметките не излизат без НФСБ, тъй като то е ясно, че няма да излязат без НФСБ, само че май единствено на тях не им беше, айде в този момент аман-заман „ елате помагайте “. Извинявайте обаче, писна ми в моноспектакъла на Красимир Каракачанов да играем ролята на шубрак. Няма да стане тази работа “, разяснява още Симеонов.
По думите му, в случай че Вътрешна македонска революционна организация имат предпочитание за взаимно явяване, " честно да дойдат на договаряния и да се схванат без предварителни условия ". „ Не участваме в договаряния с предварителни условия. Никога не можем да си позволим някой да ни изнудва. Като ми прави изказвания Каракачанов, желая да го попитам помни ли кой му отвори вратата за връщане в политиката на Вътрешна македонска революционна организация на изборите през 2014 година? Помни ли кой му отвори вратата на изборите за президентска двойка. Самостоятелното явяване беше декларирано от Вътрешна македонска революционна организация, в случай че трансформират своето решение по съответния уставен метод и пожелаят договаряния с НФСБ, ние към момента не сме взели безапелационното решение. Ние вероятно до няколко дни, в случай че решат да дойдат на договаряния, към този момент няколко пъти сме ги канили, да заповядат. Ако не дойдат, по-скоро ние се явяваме независимо, а на „ Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация им пожелаваме триумф в взаимната битка за Европарламента “, сподели още Валери Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР