Липсват му базисни знания за това как функционира държавата. Той

...
Липсват му базисни знания за това как функционира държавата. Той
Коментари Харесай

Острието на ГЕРБ обясни на Кирил Петков как функционира държавата

Липсват му базисни познания за това по какъв начин действа страната. Той бърка власт и институции и по какъв начин те взаимодействат.

Това е мнението на ръководителя на ПГ на ГЕРБДесислава Атанасова.

Това което тя е чула от брифинга в Министерски съвет е малко ретроспекция на известни случаи на журналистически изявления.

Атанасова държеше да изясни от студиото на на Кирил Петков, че прокуратурата рапортува всяка година своята активност в Народното събрание и точно там се търсят отговори.

"Това следва и тази година да се случи ", изясни Атанасова. Тя и до този миг е чула Министерство на вътрешните работи да е направила някакви грандиозни разкрития. "Звучи неуместно институциите да си служат с журналистически разработки ", съобщи Атанасова и добави, че "по-скоро всичко ми звучи като следващия спукан балон ", предава.

Не са отклонявани средства към ГЕРБ, изрично съобщи Десислава Атанасова в отговор на въпроса на премиера за това дали с източени пари за Автомагистрала Хемус е финансирана организацията ГЕРБ - изказване, което изрече и вътрешния министър Бойко Рашков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР