Липсваш ми. Можем ли да ми дадеш още един шанс?

...
Липсваш ми. Можем ли да ми дадеш още един шанс?
Коментари Харесай

3 неща, които да обмислите, преди да се съберете с бившия си

Липсваш ми. Можем ли да ми дадеш още един късмет? Съжалявам, осъзнах грешката си. Какво бихте създали, в случай че това е това, което някогашният някогашен ви каже? Очевидно доста от вас ще му дадат късмет, тъй като го обичате и желаете да се съберете още веднъж.

Много връзки се възраждат единствено, с цел да приключат още веднъж. И, в случай че не желаете да сте от тях, значимо е добре да помислите преди да се съберете с някогашния си. Ето 3 значими неща, на които да обърнете внимание.
Зодиакалните знаци и техните минали връзки
Овен Представителите на този знак не обичат да си спомнят хората, с които са се срещнали по-рано. Те бягат от тези мемоари, тъй като не...
Прочети повече
Защо се разделихте?

Най-важното нещо, което би трябвало да имате поради, преди да се върнете към някогашния си е за какво сте се разделили. Дайте си време да помислите за това. Не бъдете предубедени. Просто идентифицирайте повода и разберете дали това е нещо, което можете да простите и забравите. Ако отговорът е задоволително сериозен, с цел да имате втори мисли за връщане към някогашния си, евентуално би трябвало да си дадете известно време, преди да вземете решение.

Запитайте се, дали към момента го обичате

Много хора се връщат към някогашния си единствено тъй като се усещат отговорни, че го оставят заради дребна неточност от колегата си. Но не вземайте решение, тъй като вие сте съпричастни към тях. Запитайте се, дали още ги обичате и сте подготвени да се върнете в името на любовта. Седнете в изолираност и мислете. Можете да намерите отговора си.
Защо към момента липсваш на някогашния си, съгласно зодията ти
Бившият ти към момента си мисли за теб и не може да те не помни основно заради една причина. Всяка жена обича да го чува, лъскае я по някакъв...
Прочети повече
Попитайте се, дали в миналото ще се трансформират

Ако става дума за опрощение от някогашния ви, анализирайте дали вашият сътрудник съществено значи това или просто е отвън табиет, те го вършат. Много от нас са склонни да отхвърлят обстоятелството, че сътрудникът им няма да се промени. Но помислете, в случай че държите той да се промени, дано той го знае. Ако откаже или вие самите знаете, че няма да се случи, помислете още веднъж дали е добра концепция да се събирате.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР