„Липсва комуникационна стратегия как предстоящите противоепидемични мерки ще бъдат комуникирани,

...
„Липсва комуникационна стратегия как предстоящите противоепидемични мерки ще бъдат комуникирани,
Коментари Харесай

Има хаотична комуникация за коронавируса, това разделя хората, твърди експерт

Липсва информационна тактика по какъв начин идните противоепидемични ограничения ще бъдат комуникирани , с цел да бъдат уверени хората да ги съблюдават и да не се основава тревога измежду обществото. Сега има безредна връзка, която разделя хората на такива, които стартират да се тормозят, и на такива, които умишлено или подсъзнателно отхвърлят значимостта на тази заплаха, приравнявайки я просто до грипче “. Това сподели пред БНР доцент Александър Христов от Центъра за разбори и спешни връзки.

По думите му тези, които са виновни за въвеждането на ограниченията, не могат да намерят най-хубавия метод, по който да осведомят хората . „ Каквото и да е, съответното и точното поднасяне на информация, което е фактор хората да бъдат уверени да съблюдават нововъдените правила, е основно “, акцентира експертът.

Доц. Христов добави, че не се осъзнава значимостта на последствията, които могат да зародят от една такава обстановка . "Това беше един от факторите, които породиха високо публично напрежение напролет, което, комбинирано със спада на приходите, безработицата, докара до три взаимосвързани рецесии – политическа, икономическа и здравна “, уточни специалистът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР