Липсва диалогът на политическия терен. Първите две политически сили се

...
Липсва диалогът на политическия терен. Първите две политически сили се
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Първите две политически сили се състезават кой няма да е виновен за поредните ненужни предсрочни избори

Липсва разговорът на политическия терен. Първите две политически сили се състезават кой няма да е отговорен за следващите ненужни предварителни избори. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след консултациите с президента.

По думите му ГЕРБ и ПП-ДБ си трансферират един на различен виновността за едни последващи парламентарни избори: " Те тикат страната към следващите ненужни предварителни избори. Това може да се избегне посредством разговор, отговорност и разсъдък. "

" Нека да прикани за разсъдъка, дано да прикани за отговорност и посредством разговор да тръгнем и да дадем своите старания, да оформим едно отговорно болшинство в Народното събрание. Това може да се случи с третия мандат, само че може и още с първия мандат да се случи. Ако се стигне до обстановката да вървим на следващите, шести ненужни избори, структурата на Народното събрание ще е сходна ", добави още Карадайъ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР