Липсата на успехи на корта в последно време и продължителното

...
Липсата на успехи на корта в последно време и продължителното
Коментари Харесай

Григор Димитров не помни такова лошо нещо в последните 6 години

Липсата на триумфи на корта напоследък и продължителното неявяване от игра поради лекуване на травма се отразиха извънредно отрицателно на най-хубавия български тенисист. Григор Димитров се срина в международната класация на АТР.

``
реклама

Хасковлията записва спад с 15 позиции и към този момент е 43-и в света с 1030 точки, написа Блиц. Това стана факт, откакто не съумя да отбрани точките си в Монако от предходната година, когато стигна до полуфиналите, а в този момент отпадна от Рафаел Надал на осминафиналите.

Последният път, когато Гришо се намираше отвън Топ 40 на АТР, беше през февруари 2013 година. Тогава той заемаше 41-ва позиция. Сегашното му състояние е най-ниското му в международната класация от 2012 година, когато беше 48-и.

Лидер в класацията на АТР е Новак Джокович 11 160 точки, следван от Рафаел Надал (8085). Челната петица допълват Александър Зверев, Роджър Федерер и Доминик Тийм. В Топ 10 има една смяна, по отношение на предходната седмица. Кевин Андерсън измества Кей Нишикори от шестото място. Осми е Стефанос Циципас, а след него са Хуан Мартин дел Потро и Джон Иснър.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР