Липсата на работа заради извънредното положение в страната се оказа

...
Липсата на работа заради извънредното положение в страната се оказа
Коментари Харесай

Йовка от Столичаните се занемари

Липсата на работа поради изключителното състояние в страната се оказа пагубна за визията на Ева Тепавичарова, видя HotArena.

Сексапилната актриса, нашумяла с облика на импулсивната Йовка от хитовия сериал „ Столичани допълнително ” тотално е занемарила външния си тип. В момента едрогърдата красавица има функции в пет постановки на Народния спектакъл и нито една на дребния екран.

Онзи ден папараците ни видяха 41-годишната Ева да кръстосва централните софийски улици, яхнала велосипед. Тепавичарова бързаше за среща с приятелки в заведение, само че нищо от стайлинга й не издаваше, че отива на обществено място. Ева изглеждаше по този начин, все едно се е приготвила за пикник. Огромната й луксозна коса, която се трансформира в нейна запазена марка, бе смачкана на кок на тила й.

Въпреки че караше колело, Ева бе облякла сива рокля, а върху - черен шлифер. Върху мрежест чорапогащник Тепавичарова бе нахлузила блестящи сиви ботуши, а на гърба си мъкнеше претъпкана раница, от която се подаваше дребна бутилка с минерална вода.

Времето бе мъгливо и облачно, само че с цел да не събира любопитните погледи на минувачите, тя се бе дегизирала с черни слънчеви очила. Актрисата въртеше педалите в посока църквата „ Света Неделя ”, а когато я наближи, Ева сви по улица „ Съборна ”. После слезе от велосипеда и бутайки го, се предвижи пеш до кафене, където към този момент я чакаха две нейни приятелки. Дамите се бяха настанили на маса навън. От боязън да не лепнат Ковид-19, приятелките й си взеха по едно кафе в картонени чашки за еднократна приложимост. Едната от тях даже постави защитна маска върху устата си, въпреки че трите бяха седнали на чист въздух и нямаше други клиенти. Ева пък не си поръча нищо и измъкна от раницата си бутилката с минерална вода. После извади комплект за саморъчно правене на цигари и изпуши няколко папироса, до момента в който бъбреше с приятелките си, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР