Липсата на нови попълнения и неяснотата около клубната стратегия дава

...
Липсата на нови попълнения и неяснотата около клубната стратегия дава
Коментари Харесай

Легенда на Манчестър Юнайтед: Нямаме шанс за титлата

Липсата на нови попълнения и неяснотата към клубната тактика дава на " Манчестър Юнайтед " оскъдни шансове за продобиване на купата във Висшата лига, съобщи легендата на клуба Пол Скоулс.

Според Скоулс, който има над 700 мача за " Юнайтед ", " алените дяволи " мъчно биха могли да преборят конкуренцията на първенеца " Манчестър Сити " и на финалиста в Шампионската лига " Ливърпул ".

" Когато погледнете " Манчестър Сити " и може би " Ливърпул ", виждате какъв брой по-голямо качество като играчи имат от " Юнайтед " все още. " Ливърпул " направи някои отлични прехвърляния и въпреки " Юнайтед " да приключи пред тях през предишния сезон, не виждам по какъв начин в този момент това ще се случи или по какъв начин ще бъде стопена разликата от " Сити ".

" Сити " е в действителност мощен тим с превъзходен управител, чудесни играчи и демонстрира това по метода, по който играе. В същото време в " Юнайтед " наподобява не знаят какво тъкмо вършат. Загадка е какво може да покаже този тим, какво могат играчите и никой не знае по какъв начин ще играят в два следващи мача. Не имам вяра, че " Юнайтед " има силите да се бори за купата тази година ", сподели Скоулс пред " Дейли Мирър ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР