Липсата на кворум в Дисциплинарната комисия към БФС отложи решенията

...
Липсата на кворум в Дисциплинарната комисия към БФС отложи решенията
Коментари Харесай

Липса на кворум забавя наказанията на Левски и Ботев

Липсата на кворум в Дисциплинарната комисия към БФС отсрочи решенията за през днешния ден. Така Левски и Ботев Пловдив не съумяха да схванат през вчерашния ден наказванията си за вандалското държание на почитателите си в дуела на " Герена ", когато служител на реда бе ранен с бомбичка и ракета полетя от Сектор " Г " към Сектор " А ".

" Надявам се през днешния ден при кворум към този момент да имаме съвещание и решения ", сбит бе шефът на ДК Юрий Кучев пред " Тема Спорт ".

Заради неналичието на санкции Ботев (Пловдив) продължава да е в незнание да пуска ли билети за семейството с Лудогорец в петък, или срещата ще е при закрити врата. Левски също може да бъде глобен с мач без аудитория за своята среща с разградчани.

Притесненията на " Герена " са " сините " да не бъдат ударени от дисципа с два дуела, което ще значи и възможният бараж за Лигата на конференциите.

Интересното е, че клубовете във Втора лига също не научиха през вчерашния ден наказванията си, както и тези на играчите си, а през днешния ден има промеждутъчен кръг.
 Левски победи Ботев (Пловдив) с 2:0 в efbet Лига
Левски изнесе лекция на Ботев в дерби с доста нерви по трибуните

" Сините " изковаха успеха си през първата част
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР