Липсата на кардинални решения в ЦСКА-София след загубата с 1:2

...
Липсата на кардинални решения в ЦСКА-София след загубата с 1:2
Коментари Харесай

Фенове настояват за директорска сеч в "ЦСКА-София"

Липсата на съществени решения в " ЦСКА-София " след загубата с 1:2 от " Берое " изнерви почитателите на тима. В две обособени заявления бяха поискани промени, като и в двете имаше нещо общо - гледище за уволняване на основния управител на тима Стойчо Стоилов.

От " Трибуна Сектор Г " са недоволни, че Стоилов стои зад селекцията от четири сезона (б. р. - от преместването на " Литекс " в София през 2016-а, в това число и сегашния сезон), само че не носи отговорност за несполучливите прехвърляния. Главният управител е упрекнат даже че е саботирал всеки един от треньорите в тима досега и даже е влияел върху представянето на Тиаго Родригес и Рубен Пинто в избрани мачове. " Заявяваме, че времето на Люпко Петрович и Стойчо Стоилов на " Армията " за нас изтече и пристигна това на оставките ", се споделя в декларацията.

Имаше такава и от фенската група " Северъ ", в която се желае отстраняването от оперативното ръководство освен на Стоилов, само че и на сина на притежателя Гриша Ганчев - Данаил.

Към момента обаче кадрови промени в " ЦСКА-София " няма. Вероятно разтърсванията ще се разминат единствено с санкции. Ганчев-старши бе безапелационен, че Петрович резервира поста си. Сръбски медии оповестиха, че по време на срещата си с боса треньорът е бил подготвен да напусне афектиран от виковете на агитката.

В обществените мрежи футболистите дадоха обещание да се реваншират. " Ние ще се вдигнем, ще работим и ще се борим за успеха ", написа испанският защитник Раул Албентоса. А пък шотландецът Тони Уот добави: " Сега е време да се работи даже по-здраво. "

Междувременно Гриша Ганчев е към този момент напълно покрай придобиването на емблемата на ЦСКА. Контролираното от него сдружение " Ред Енимълс " към този момент е притежател на активите на банкрутиралото през 2016 година сдружение (включително и емблемата). Решението на Софийския градски съд ще влезе в действие, в случай че не бъде обжалвано в 7-дневен период. След това " ЦСКА-София " ще би трябвало да се разплати с част от кредиторите на ПФК ЦСКА АД, само че и ще има право да се разгласи за правоприемник на 31-кратния първенец.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР