Липсата на кадри в Главна дирекция Пожарна безопасност и защита

...
Липсата на кадри в Главна дирекция Пожарна безопасност и защита
Коментари Харесай

Вътрешният министър набира пожарникари във Фейсбук

Липсата на фрагменти в Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на население “ принуди вътрешния министър Валентин Радев да набира искащи посредством публикация във Facebook. 

" Заповядайте при нас! Да сте част от фамилията на Главната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ е голяма отговорност, само че и привилегия. Да си пожарникар е една от най-престижните и плодородни специалности по света. Такава е и у нас. Станете част от нас! “, приканва Радев с пост в персоналния профил. 

От страницата на Министерство на вътрешните работи излиза наяве, че е разгласен конкурс за назначението на 250 пожарникари във всички районни дирекции в страната. Общите условия към претендентите са да имат единствено българско поданство, да не са осъждани за умишлени закононарушения, както и да дават отговор на условията за физическа и психична валидност. Обявените състезания са за пожарникари, водачи на специфични коли, спасители и водолази. 

За другите длъжности, с изключение на общи, има и характерни условия, с които претендентите могат да се срещнат на интернет страницата на министерството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР