Липсата на грижа и на последователна политика води до пренебрегване

...
Липсата на грижа и на последователна политика води до пренебрегване
Коментари Харесай

Васко Тодоров: Липсата на грижа и на последователна политика води до пренебрегване на младите хора

Липсата на грижа и на поредна политика води до занемаряване на младежите, което основава драми от най-ранна детска възраст. Това сподели общинският консултант от Българска социалистическа партия в жк. „ Люлин " Васко Тодоров на среща с жители на тематика „ Има ли решение казуса с дефицита тук-там в детските заведения в региона ", съобщи Агенция Фокус.

„ В „ Люлин " обстановката не е толкоз неразрешима, тъй като самата инфраструктура разрешава както да се реновират остарели детски заведения, по този начин да се основават и нови, стига да има подобаваща политика и уместно финансиране ", съобщи Тодоров.

По думите му тази самодейност на Районния съвет на Българска социалистическа партия е посочена „ Да помогнем на децата да станат почтени жители на своя град ".

„ Като първа тематика на тази самодейност е полемиката с представители на управлението на организацията на Българска социалистическа партия в жк. „ Люлин " и жители по отношение на казуса с изчезналите места в детските заведения - ясли и градини. Ние ще сложим и последващи тематики, които ще бъдат свързани със опазването на здравето, образованието, обществените действия и жилищната политика, които касаят живота на хората в този регион - най-много на младите и подрастващите ", изясни общинският консултант.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР