Липсата на емоционална близост е основната причина за да се

...
Липсата на емоционална близост е основната причина за да се
Коментари Харесай

Пет зодии, които са склонни да изневеряват

Липсата на прочувствена непосредственост е главната причина с цел да се стигне до невярност. Любовта от дълго време си е отишла или има сериозна рецесия във връзката. Голяма част от хората, които са недоволни от връзката си, нямат смелостта да я прекратят, а се впускат в луди изневери, мислейки си, че най-малко това може да ги направи малко щастливи.
Днес ще ви представим 5-те зодии, които имат най-голяма податливост да си останат във връзката повече в сравнение с да е належащо и да изневерят в последна сметка. Нека не ни се сърдят представителите на тези зодии! Всичко си има своите изключения въпреки всичко.
 Пет зодиакални знака, които искрено си кръшкат Пет зодиакални знака, които искрено си кръшкат
Лоялността и взаимното доверие са основата на връзките за множеството хора. Но има и такива, които мъчно се удържат и постоянно намират н...
1. Рак - Кралете на прочувствената изневяра 
Раците са доста виновни и прочувствени персони. Те са жертвоготовни, в случай че става дума за фамилията им или близки другари, обаче в любовта нещата не стоят по този метод. Ако Ракът не усеща задоволителна непосредственост със своя сътрудник, в случай че вижда, че не е свестен, доста е евентуално да потърси разтуха и схващане на друго място. Ракът няма да изневери поради самата тръпка, а когато се почувства подценен и неразбираем.
2. Риби - Фантазиите са по-хубави от действителността
Рибите са доста артистични и изобретателни персони, имат доста богато въображение и в действителност обичат да фантазират. Има случай, когато дадена действителност е прекомерно разочароваща за тях, а Рибите стартират да се затварят в себе си и измисления свят от ден на ден и повече и в последна сметка вземат решение да трансфорат в действителност своите мечти. Понеже хората от този зодиакален знак са много състрадателни, една невярност би ги предиздвикала да се почувстват пъклен отговорни и да стартират да бъдат благи към своя сътрудник. Досадната действителност обаче още веднъж ще им дотегне, и те още веднъж ще бъдат подготвени за невярност и за сбъдване на някоя своя фикция.
3. Лъв - Всичко в името на вниманието
 Топ 3 на аргументите за мъжката невярност Топ 3 на аргументите за мъжката невярност
Защо мъжете изневеряват даже на най-красивите дами? Рано или късно всяка жена си задава този въпрос даже и да се отнася за сюжета...
Ако един Лъв стартира да не получава от своята половинка задоволително внимание, той не се свени да си го потърси на друго място. Това са хора, които държат доста на пристрастеността, на приключението и тръпката. Усетят ли, че индивида насреща към този момент ги приема единствено като даденост и не е запленен към този момент от тяхната персона, те биха  създали всичко по силите си, с цел да ги пленят още веднъж. Дори ще основат непотребни драми единствено с цел да им бъде обърнато внимание. Ето за какво техния живот постоянно прилича латино сериал! Ако изневярата на един Лъв стане факт, то доста е евентуално той да си признае по-късно или напряко да приключи връзката си, с цел да стартира нова. Ако би трябвало ще изневери и на идващия си сътрудник, до момента в който не пристигна момента да срещне индивида, който същински ще го обожава.
4. Водолей - Свободата
Водолеите са свободолюбиви и любознателни, обичат да пробват новости и да се впускат в дълбоки завършения. Свободата е най-важното за тях и да вършат това, което си изискат, без да бъдат ограничавани. Ако с времето тяхната връзка стане твърда монотонна или индивидът до тях ги задушава, те още веднъж ще замечтаят за свободата си и е доста допустимо да изневерят. Ако въпреки всичко създадат това, ще бъдат раздрани от скрупули и вътрешен тормоз, тъй като осъзнават какъв брой неприятно са постъпили. В последна сметка новите неща евентуално ще ги притеглят прекомерно мощно и в случай че тяхната половинка не обича приключенията и опитите, Водолеите ще потърсят новата си обич.
5. Козирог - Скуката ги убива
Истината е, че в случай че индивида Козирог има сътрудник до себе си, който го цени, обича, задоволява потребностите му, той надали ще изневери в миналото. Ако няма към момента някаква искра във връзката му, нищо не е способно да го избута от правия път. Но, в случай че Козирога не е удовлетворен от своята връзка, в случай че е към този момент прекомерно скучна и няма какво да си кажат двамата сътрудници, скуката ще стартира да ги задушава и това ще ги подтикне да потърсят нещо ново. Дълго време след тази случка, те няма да не го създадат още веднъж. Важно е да се означи, че Козирога доста мъчно може да бъде заловен в крачка, тъй като родените под тази зодия са умели лъжци.
 15 обстоятелството за погрешната жена 15 обстоятелството за погрешната жена
Не единствено мъжете изневеряват, дамите също го вършат. Независимо дали става дума единствено за чат с някой различен в мрежата или за действителна връзка,...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР