Липса на пътни знаци и осветление е причина за инцидента

...
Липса на пътни знаци и осветление е причина за инцидента
Коментари Харесай

Проговори пострадалата, получила помощ от кортежа на Борисов


Липса на пътни знаци и осветяване е причина за случая край Ямбол, настояват потърпевши от злополуката в петък вечер. В спасяването на младежите се включи и кортежът на премиера Борисов, който минавал през съдбовното кръстовище.

Най-пострадала при случая е млада жена, която е в ямболската болница с мозъчно разтърсване. Казва, че видяла премиера едвам когато я извадили на пътя, оповестява бТВ.

Просто го мернах, аз по този начин или другояче бях в потрес и не виждах. Чух гласа му чух и го мернах. Към момента не бях изключително съответна и даже не съумях да преценява, че е той, призна тя.

Всичко става за момент. Шофира приятелят ѝ, в колата е още едно момиче. Автомобилът идва от автомагистрала "Тракия ". Стига до Т-образното кръстовище, само че вместо да продължи, водачът губи ръководство и пада в дерето. Шофьорът излиза на пътя и търси помощ. Спира единствено кортежът на премиера, който минавал оттова.

Спряхме, тъй като мислехме, че този пийнал човек е на автомагистралата и искахме да го спасим. Въобще не се виждаше кола, изясни по-рано министър председателят. Единствените хора, които са спрели, за благополучие, са били министър председателят и неговата защита, НСО. Благодарение на това се случиха нещата доста бързо, съобщи потърпевшата. Моята роля е била като регулировчик. Запалихме лампите на колата, извикахме "Бърза помощ " и полиция, а моят доктор направи система, разясни Борисов.

Шофьорът и другото момиче не са потърпевши. В града споделят, че това не е първият случай на кръговото, което е неосветено и без пътни знаци.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР