Лионел Меси вече пътува за Париж. Испански репортери го изловиха

...
Лионел Меси вече пътува за Париж. Испански репортери го изловиха
Коментари Харесай

Меси пътува към Париж. Свалиха образа му от "Камп Ноу"

Лионел Меси към този момент пътува за Париж. Испански кореспонденти го изловиха на летището в Барселона, където футболистът дойде със брачната половинка си Антонела и децата си.

Смята се, че до няколко часа ще бъде финализирана договорката сред аржентинеца и " Пари Сен Жермен ". Преди дни Меси се раздели с " Барселона " на публична конференция. Той съобщи, че няма по какъв начин да продължи да играе за каталунците.

Снимка: Reute

Испанският гранд регистрира огромни финансови загуби и с цел да задържи своята звезда, аржентинецът би трябвало да се откаже от 50% от заплатата си. Явно обаче Меси не се е съгласил на тези условия.

В " Барселона " очевидно са се примирили с решението. По-рано през днешния ден от фасадата на " Камп Ноу " служащи започнаха да отстраняват лика на досегашния любим. За каталунците Меси игра 21 години, в които завоюва 35 трофея, включително 4 пъти Шампионска лига и 10 пъти купата на Испания.

Снимка: Reute

По непотвърдена информация, аржентинецът първо ще премине медицински проби в Париж, а по-късно и публично да бъде разгласен контракта му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР