Лионел Меси вчера получи рекордна шеста Златна обувка. На 32

...
Лионел Меси вчера получи рекордна шеста Златна обувка. На 32
Коментари Харесай

Меси: В Барса се наслаждавам на всичко, в най-добрия клуб съм. Защо да си ходя?

Лионел Меси през вчерашния ден получи рекордна шеста " Златна обувка ". На 32 години, той още е на върха. Ето какво сподели звездата на Барселона пред " Марка ":

" Всеки самичък преценя докога може да продължи да играе футбол. С годините ще го схвана за себе си. Контузиите ми през този сезон? Трудно е, тъй като душевен си добре и си мислиш, че си на 25 години. Смяташ, че можеш да продължиш да правиш същите неща като тогава. Тялото обаче е това, което командва, и има условия, при които би трябвало да внимаваш повече отпреди.

Дали ще сменя шампионата като Кристиано Роналдо? Всеки търси своите цели и прекарвания. Аз в никакъв случай не съм изпитвал нужда да напусна най-хубавия клуб в света, който е Барселона. Тук се любувам на тренировките, мачовете и града. Целта ми в този клуб постоянно е била доста ясна и по тази причина не я диря на друго място.

Това, че не съм печелил премията " Пушкаш " за най-красив гол? Винаги съм казвал, че самостоятелните награди не са ми цел. Нито The Best, нито " Златната топка ", нито " Златната обувка ", а още по-малко тази за най-красив гол. Ако ги печеля, хубаво, в случай че ли не - няма проблем ".
 Барселона предлага контракт за 10 години на Лионел Меси
Барселона предлага контракт за 10 години на Лионел Меси

Той ще важи и след края на дейната му кариера
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР