Лионел Меси сподели, че ще прекрати футболната си кариера, когато

...
Лионел Меси сподели, че ще прекрати футболната си кариера, когато
Коментари Харесай

Меси: За моето оттегляне няма да има значение на каква възраст съм

Лионел Меси показа, че ще приключи футболната си кариера, когато към този момент не изпитва наслаждение от играта. 36-годишният Меси има контракт с Интер Маями до края на 2025 година

" Знам, че незабавно щом допускам, че към този момент не мога да се представям, не ми доставя наслаждение играта или не мога да оказвам помощ на съотборниците си, тогава ще спра ", сподели Меси в подкаста Big Time, който беше излъчен по саудитската телевизия тази седмица.

" Аз съм в действителност самокритичен, знам по кое време съм добър и по кое време съм неприятен. Така че за моето отдръпване няма да има значение на каква възраст съм. Ако се усещам добре, ще продължа да играя ".

Когато бе притиснат за това какви проекти има, откакто окачи бутонките, Меси призна: " Все още не съм мислил за това, към момента съм концентриран върху това да се любувам на футбола всеки ден ".

" Надявам се да продължа да играя още известно време, това е моят проект. След това ще се опитам да върша нещо, което ми харесва, в нова роля ", сподели аржентинецът.
 Цената на Лео Меси е намаляла с 5 милиона евро
Цената на Лео Меси е намаляла с 5 милиона евро

Струва 30 милиона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР