Лионел Меси се изравни с Кристиано Роналдо, след като реализира

...
Лионел Меси се изравни с Кристиано Роналдо, след като реализира
Коментари Харесай

Меси се изравни с Роналдо след 34-и хеттрик в Ла Лига

Лионел Меси се изравни с Кристиано Роналдо, откакто осъществя 34-и хеттрик в Ла Лига в своята кариера. В историята на елитната испанска дивизия няма други играчи, които да са вкарвали повече хеттрици от двамата. Аржентинецът осъществя три попадения в късния мач от съботната стратегия със " Селта ", извоюван с 4:1.

Меси откри от дузпа в 23-ата минута, като тя беше отсъдена за игра с ръка на футболист на галисийци. Все отново " Селта " изравни с чудесно осъществяване на директен свободен удар от Аласа.

Също от фаул в добавеното време на първата част Меси още веднъж изведе каталунците напред. Ударът му беше от към 25 метра и не остави никакви шансове на вратаря на " Селта ".

Само три минути след подновяването на играта аржентинецът повтори осъществяването си от идентична позиция, с цел да оформи и хеттрика си в 48-ата минута. За пръв път в кариерата си Меси реализира хеттрик след два гола от фаул.

 Меси се изравни с Роналдо след 34-и хеттрик в Ла Лига
© Reuters

Крайният резултат в мача оформи Серхио Бускетс, който беше прецизен в 85-ата минута с удар от границата на наказателното поле.

Победата остави " Барселона " отпред в Ла Лига, като каталунците имат 25 точки, колкото е и активът на " Реал " (Мадрид). В по-ранен мач от програмата мадридчани надделяха " Ейбар " с 4:0 като посетител. Точни за " Реал " бяха Карим Бензема два пъти, Серхио Рамос и Федерико Валверде.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР