Лионел Меси обясни защо не се завърна в Барселона. В

...
Лионел Меси обясни защо не се завърна в Барселона. В
Коментари Харесай

Меси обясни защо не се завърна в Барселона

Лионел Меси изясни за какво не се завърна в Барселона. В последните седмици интензивно се говореше, че ще се случи точно това, само че в последна сметка аржентинецът реши да одобри ново предизвикателство и да опита шанса си в Съединени американски щати с тима на Интер Маями. В изявление за " Мундо Депортиво " и " Спорт " той разкри по какъв начин се е стигнало до това решение.

" Наистина желаех и бях разчувствуван от опцията да се завърна в Барса. Но въпреки това, откакто претърпях това, което претърпях при раздялата с клуба, не желаех това да се случва още веднъж. Не желаех да очаквам да видя какво ще се случи и да оставя бъдещето си в ръцете на различен. Исках самичък да взема решението за бъдещето си, мислейки за себе си и за фамилията ми. Макар да чух, че от Ла Лига са одобрили всичко, препоръчано от Барса, и че няма проблем да се върна, към момента имаше много неща, които трябваше да се случат. Чух, че те би трябвало да продават играчи, да понижават заплати, а истината е, че аз не желаех да съм повода за това. Вече бях упрекван за доста неща, които не са истина по време на престоя ми в Барселона и съм изтощен от това, тъй че не желаех още веднъж да минавам по този път ", съобщи Меси.

" Когато си потеглих, от Ла Лига бяха споделили, че всичко е наред и мога да преподпиша, само че най-после се оказа, че не е по този начин. Притеснявах се, че това може да се случи още веднъж, че би трябвало да се върна в Париж, да заставам в хотел, децата ми да вървят на учебно заведение, до момента в който още сме в хотела... Исках самичък да взимам решенията и по тази причина не се върнах в Барса, въпреки да ми се искаше, само че нямаше по какъв начин. Имаше желание, само че не успяхме да напреднем. Дори не сме говорили за пари. Ако ставаше дума за пари, щях да отида в Арабия или някъде другаде. Решението го взех по други аргументи, а не поради пари ", добави нападателят.
 Меси удостовери: Отивам в Интер Маями Меси удостовери: Отивам в Интер Маями
Накрая той призна, че е избрал да отиде в Съединени американски щати, с цел да излезе от светлината на прожекторите в Европа.

" Намирам се в миг, в който желая да изляза малко от фокуса, да мисля повече за фамилията си. Прекарах две години, в които бях толкоз зле на фамилно равнище, че не ми беше прелестно. Имах оня месец, който беше величествен за мен, защото завоювах Световната купа, само че всичко останало бе сложен стадий за мен. Искам да преоткрия насладата и удоволствието да бъда с моето семейство, моите деца, от ден дневно... И по тази причина решението беше откажа на Барселона ", приключи аржентинецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР